My new blog.


Assalamualaikum warahmatullahhiwabarakatuh~ dan selamat sejahtera~

Huk,huk.. sadis,sadis.. eh, eh budak ni bagi salam tetiba duk sadis-sadis knp pulak dah.. huhu~ korang penah tak bukak blog ni aishite-iza.blogspot.com ? waaa, tu blog iza la tuuu! Blog tu tak boley guna dah! Dia buat hal! Dan dengan berat hati iza sudah matikan blog tu dan bukak blog baru.. amik ko blog! Padan muka! Sape suruh buat hal dengan aku! Padan muka kene di anak tirikan oleh iza! Hahahaha! (gelak jahat)

Sabar iza, sabarrrrr… sabar itu separuh daripada iman kan? Hah, betul,betul,betul.. hehe.. oke-oke, iza sabar~ weee~ :D

Tapi sedih laa.. blog yg tu baru je nak ramai followers, tapiiiii…. Oh tidak! Tetiba dia buat hal pulak! And now, iza terpaksa mencari dan terus mencari bloger-bloger di luar sana untuk follow blog iza yang ni.. korang yg dah bukak blog iza yang baru ni, sila la follow iza yeee.. kesian iza kan? Kan,kan,kan…? A’ah,kesian~~~ nanti iza pasti follow blog korang balik.. percaya lah kata-kata iza ni wahai sayangku~ cewahhh, ayat tak boley blaaa… but, I’m serious oke.. plis follow me and I’ll follow u back! Plis,plis,plisssssss!!!!!!

Oke-oke, stop meraih simpati wahai iza.. oke sekarang ni dengan rasminya, blog sukasuki-iza.blogspot.com akan mula berblog mulai sekarang.. ye,sekarang.. bukan esok,bukan lusa,bukan tulat.. tapiiii..eh ada tapi nye pulak? Ye,ada.. memandangkan ini blog baru, so iza mungkin amik masa sikit utk touch up blog ni.. almaklumlah, sekarang ni iza tengah praktikal.. tak selalu sangat iza on laptop.. hujung minggu macam ni jee iza free.. hehe.. oke, sekian terima kasih.. iza akan muncul pada entri akan datang.. cewahhh! Haha.. babai..


Thanks for reading !

2 pengkritik comel:

sheena said...

Everything looks good in your posting.
That will be necessary for all. Thanks for your posting.
Mazda RX7 AC Compressor

Iza Soo-Yun said...

thanks sheena.. :)