Wo xiangnian ta...


Assalamualaikum.. hello ebelibadiii ! alololooo sedihnya la muka di atas niii..

Paham x tajuk entri iza kali ni ? tada paham ka ? aiyaaa.. itu pun tada pahamm.. that's mean "i miss him".. tajuk tu dalam bahasa cina.. gediknya kau iza, nak berbahasa cina bagaiii.. hehe.. suke hati i laaa... :p

oke, iza taw before ni iza da buat entri yg iza rindu dia.. kali ni iza nak buat lagi.. sebab iza rindu dia sangat-sangat.. ni dah sebulan kot iza x jumpa dia.. lagi-lagi skang ni dia nak pegi praktikal dekat Tapah pulak.. wuaaaaaa!!! lagi la iza sedih.. jauh tuu.. praktikal 2 bulan.. ni tambah sebulan tak jumpa ni, it's mean 3 bulan iza tak jumpa dia.. ehek,ehekk.. sedihnyaaa.. lepas tu dia habis praktikal, tak tentu lagi bila dapat jumpa.. alahai, sedihnya.. :(

korang rasa apa bila korang baca entri iza ni ? korang meluat ke duk baca iza duk merindu-rindu ni ? ahhhh ! iza tak kira ! iza nak cerita jugakkk ! bukan selalu iza duk story mory pasal Mr. Iqbal iza tuu.. heee~ ;)

oke sambung balik cerita tadi.. seriously iza rindu dia sangat-sangat.. dah tahap gaban dah ni.. errr.. gaban tu apa ? entah.. iza tak taw.. iza main sebut je.. hehe.. selama 2 tahun lebih kitorang duk bercinta ni, mana pernah tak jumpa lama mcm ni.. paling lama pun seminggu je taw.. ni da sebulan.. sebulan ke ? iza rasa da lebih sebulan.. hah, lama kan.. sedih taw.. dah tu jauh2 pulak ni.. iza tak pernah jauh2 dengan dia lama macam ni.. memang la orang cakap jauh di mata, dekat di hati.. tapi iza tak mau macam tu.. iza nak dekat di mata, dekat di hati.. heehuiii...

oke, dengan tak malunya iza nak mengaku kat sini, iza menangis-nangis sebab rindu dia.. hohoho.. macam budak-budak laa.. rindu dia sangat.. eh, bape kali iza nak ulang perkataan rindu ni ? ahh, biar la.. dah memang tajuk entri tajuk rindu..

hmmm.. apa lagi nak cerita yee.. 0hh ye, iza rindu nak tengok dia makan laksa ! haha ! suka tengok dia makan laksa.. berselera sungguh ! nanti nak belajar masak laksa la.. hehe..

oke la korang setakat ni saje cerita iza.. dah tak taw nak bebel apa.. babai ! :)

Thanks for reading !

1 pengkritik comel:

Izzah Ab Aziz said...

same with me. sye after 2tahun bru dpt jumpe semula :)
kadg2, rindu tulah pengikat setia. peace!