Rollercoaster paling menjunam di dunia!

Assalamualaikum korang!

Sihat ke?

Alhamdulillah iza sudah selamat di observe oleh lecturer ari jumaat semalam.. rasa ringan sikit bahu ni.. now nak kene fikir pasal presentation bisnes plan pulak.. doakan iza oke..

Iza nak share something dengan korang ni..
Korang penah naik rollercoaster x?
Penah??? Eh x gayat ke?? Apa?! X gayat langsung?!
Ish,ish,ish…. Iza sekali pun x penah naik.. huhu.. gayat!
Hah, nak yg giler2 gayat x?
sini iza bagitaw kat korang ada 1 rollercoaster ni bagi iza la, memang nak mampus!
Tinggi giler2 wooo.. die punye pusing,pusing,pusing………….mak aihhhh…. Nak tercabut jantung ni!

Sebelum naik mengucap dulu okee…
Tapi kalau nak naik yg ni korang kene ke jepun laa.. sebab benda ni ada kat jepun… ;p




sebebarnya ada video.. tapi nape entah x boley nak download pulak..
ni iza bagi dia punye link, korang tengok kat SINI ehhh..

okeh, da tengok ke?
amacam?
ada berani kerrr??? ;p





Thanks for reading !

2 pengkritik comel:

Ez-1 said...

x penah naik lagi...tringin sgat nk naik tp stkat ni xda masa...haha~

Iza Soo-Yun said...

try la naik yg nii.. tp kene fly ke jepun dulu la.. kat malysia ni mmg xde la benda alah nii..