Doodle yg comel !

Assalamualaikum korang!

hah, korang nak doodle x? doodle tu ape? oke, doodle tu yg mcm kat bawah ni la.. hah tengok ni.............



comel kan??? comel, comel, comellll.. eh iza knp doodle tu pregnant??? eh pregnant ke? hehe.. ala salah satu antara doodle yg ada la.. ada bnyak lagi yg comel2 taw.. utk boys pun ade jugak..
oke korang nampak tak iza punye header tu? ada girl yg meniarap kan? hah doodle tu pun iza amik kt blog orang tu jugak.. orang tu kan banyak bg freebies kt blogger2 nii.. doodle2 yg dia buat pun comel2 belaka.. kalau korang nak jugak, korang boleh pegi ke blog ni FizGraphic.. blog dia ni ada tutorial pasal blog, pasal photoshop n mcm2 lagi la.. iza belajar buat header transparent tu pun dkt blog dia laa..

oke, itu saje yg iza nak share dgn korang hari ni.. btw, iza amik doodle yg pregnant ni sebab doodle ni nmpak comel.. ayu je muka si ibu yg sedang pregnant.. hehe..

Babai korang! ^^

Thanks for reading !

3 pengkritik comel:

Cikmeera said...

DONE FOLOW.chomel nyee doodle^ ^

Anonymous said...

comel !

Iza Soo-Yun said...

@Cikmeera

tenkiu cimeeera.. doodle itu mmg comelll.. :)