Permata Yang Dicari

Assalamualaikum...
sini ada lagu yg iza suka sangat2.. iza nak share dgn korang.. lagu ni lagu yg selalu iza dengar sebelum iza tido.. ala-ala dodoikan iza gtuuu.. ;)

oke, lagu ni ada someone yg bagi kat iza suatu masa dulu.. someone special in my heart forever and ever..
i love this song very much! lirik yg sangat2 membuai perasaan iza.. dengarkanlah~~~






PERMATA YANG DICARI

Hadirnya tanpa kusedari
Menggamit kasih cinta bersemi
Hadir cinta insan padaku ini
Anugerah kurniaan Ilahi

Lembut tutur bicaranya
Menarik hatiku untuk mendekatinya
Kesopanannya memikat di hati
Mendamaikan jiwaku yang resah ini

Ya Allah
Jika dia benar untukku
Dekatkanlah hatinya dengan hatiku
Jika dia bukan milikku
Damaikanlah hatiku
Dengan ketentuan-Mu

Dialah permata yang dicari
Selama ini baru kutemui
Tapi ku tak pasti rencana Ilahi
Apakah dia kan kumiliki
Tidak sekali dinodai nafsu
Akan kubatasi dengan syariat-Mu
Jika dirinya bukan untukku
Redha hatiku dengan ketentuan-Mu

Ya Allah
Engkaulah tempat kubergantung harapanku
Kuharap diriku sentiasa di bawah rahmat-Mu


oke fine.. x boleh nak download pulak videonya.. baru ingat nk masukkan sekali.. =.=''
kalau korang nak dengar, klik dekat sini oke ---> PERMATA YANG DICARI

Thanks for reading !

4 pengkritik comel:

Ckin Kembaq said...

suka jgk.. ^_^

Iza Soo-Yun said...

@Ckin Kembaq

suke kan, kan, kan.. hehe.. sedap lagu nii.. ;)

kiera'sakura said...

lirik lagu yg menjadi doa untuk kita :)

Iza Soo-Yun said...

@kiera'sakura

ye btul tu.. doa utk kite semua.. aminnn.. :)