Today is my birthday !


Assalamualaikum.. apa khabar korang sume? sihat? iza bertambah sihat sejak duduk dekat rumah family ni.. hehe..

lama jugak kan iza tak update blog.. ermmm.. nak kata busy, x la busy sangat.. cuma iza x taw nak update apa..

hey, korang today is my besday, oke! hehe.. wah, sudah 21 tahun umurku! umur makin lama makin meningkat tapi perangai entah bila nak berubah..

on my besday, erm tak ada apa2 yg special pun.. juz dapat ucapan dari orang2 yg tersayang.. tak dapat hadiah punnnnnn... huhuhuuu.. tak pe lah, x harap pun.. asalkan orang2 tersayang ingat besday iza, iza da hepy.. senyum iza dah lebar bila dapat mesej dr kawan2 yg wish besday iza.. termasuk la encik muhammad nur iqbal ituuu.. terima kasih yee sayang2 semua.. iza hepy bila ada orang ingat tentang iza.. rasa diri ini diingati.. cewahhh... haha.. emoticon57

oke, baba dan mama iza pulak belikan set bilik tidur utk iza.. tapi bukan iza punye sorang laa.. hehe.. share with my sis yg lagi 2 orang tuu.. tapi takpe, tak kisah pun.. sebab bilik ni memang kami kongsi 3 orang punnn.. oh ye, selain set bilik tidur, iza dapat rak novel yg baru taw.. excited giler iza.. sebab rak novel yg sebelum ni kecik.. tak muat nak letak novel-novel iza yang terlebih muatan tuu.. iza tersangat la hepy bila dapat rak novel yg baru.. hehe.. :D


ini rak novel iza yg lama..



tadaaaa ! ini la rak novel iza yg baru ! :D

Thanks for reading !

3 pengkritik comel:

* Aiman Qistina Balqis * said...

selamat hari lahir :) semoga panjang umur dan sukses selalu :D

Faizatun Zahidah said...

@* Aiman Qistina Balqis *

thanks ! amin, amin, amin... :D

jia creatifelt said...

selmt hari lahir.teruskn minat suka membc...