Kelebihan Blog Cik Fie

Assalamualaikum !
hai korang ! gud morning ! bangun, bangun, bangun !!! cukup-cukup la tu buat taik mata.. wehehehe...

hey korang, ni iza ade join satu segment taw.. ni first time taw iza join segmen kt blog niii.. sebelum ni x tergerak hati pun nk join mana2 segmen.. tetiba pagi ni terasa nk join pulak..



oke-oke, segmen ni disediakan oleh cik fie.. nak taw cik fie tu sape ? hah, klik kat SINI.. oke, kalau ditanya apa kelebihan blog cik fie ni, bagi iza la, iza suke blog cik fie ni sebab dekat blog cik fie ade sediakan icon yg kiut miut gtuu.. so senang bg iza nk main copy-copy icon yg comel lote tuu.. hehe.. lagi satu yg iza suka pasal blog cik fie ni sebab blog cik fie simple je.. x serabut sangat.. so, cepat je loading bile masuk ke blog cik fie ni... ha, yg kat atas ni banner blog cik fie tu.. btw, segmen ni cik fie tak suruh pun letak banner die.. iza saje jee nak letak..

hah, itu la antara kelebihan blog cik fie yg iza nampak.. hehe.. ^^V

p/s : cik fie, oke tak entri iza ni? hehe.. ;)

Thanks for reading !

3 pengkritik comel:

Hafizah Zainal Abidin said...

terima kasih kerana sudi join segmen saya yang tidak seberapa ni :)

Faizatun Zahidah said...

@Hafizah Zainal Abidin

sama2 cik fie.. :)

Azee Hana said...

hai...singgah sini..=)