Sedih lagi, sedih lagiiii...


Assalamulaikum pembuka bicara.. hukhuk.. jap,jap.. kesat air mata jappp.. blogger-emoticon.blogspot.com
korangggg... waaaaaa!!! akhirnya ! akhirnya ! wuuuuuaaaaaa!!! :tears:

woiiiitttttt... kau apasal iza ?

ehhh ? sory, sory.. terover pulaksss.. :face4: hehehee..

korang ingat tak, iza penah buat 3 entri yg iza sedih and the last one, iza buat entri yg iza happy.. and now, i want publish sad entri again.. huhu.. hate betul la buat entri sedih-sedih nii.. tapi nak buat mcm mana kan.. dah sedih, buat entri sedih la.. tak kan sedih nak buat entri happy pulak.. x mo laa.. :pencil: ishhhhhh ! huduhnye muka sedih kau iza ! waaaa biar lah ! sebok je !

nak taw kenapa iza sedih lagi ? oke, oke meh sini iza story.. yg x mau taw tu kena taw jugak ! duk diam2 depan lappy korang tu and read my story sampai abes ! duduk diam-diam ! blogger-emoticon.blogspot.com

iza sedih la.. ingatkan dia x jadi pegi praktikal dekat tapah nun.. tapi sekarang, dia betul2 dah pegi tapah nunnnn.. huhu.. jauhnyeeeee ~~~ :122:

dia pegi pagi tadi.. dia tanya iza oke ke.. iza dengan penuh konfidennye jawab oke.. huhu.. tapi sebenornye iza x oke pun.. x mau la bg dia susah hati.. biar la dia pegi dengan hati yg tenang kan.. terkelip-kelip mata iza ni tahan air mata dr mengalir taw.. heh, x taw malu ! mcm budak kicik sajaa ! blogger-emoticon.blogspot.com

tak ape la.. jauh pun jauh laa.. ceh ayat pasrah konon ! pasrah laa.. takpe la kan.. jauh di mata dekat di hati.. ( dalam hati sebenarnya kata 'nak dekat di mata dan dekat di hati' ) kau tamak pulak ! huh! biar laaa ~ emoticon20

oke la korang.. ini saje yg iza nak share dgn korang..

p/s : harap-harap dia x baca entri iza yg ni.. kalau tak, kantoi laaa yg iza ni x oke.. blogger-emoticon.blogspot.com




Thanks for reading !

2 pengkritik comel:

♔Lady Ainaa♔ said...

sabarlah ek sis...biasalah tu dlm perhubungan mesti ade istilah jauh dan dekat..berdoa kpd Allah supaya menjaga si dia ketika dia berjauhan dgn kita.. ^.^

Faizatun Zahidah said...

@♔Lady Ainaa♔

thanks dear ! :D